Gåsen Out
rum på Södra Gotland

Gåsen Out  är beläget i ett naturskönt område på södra Gotland - Storsudret - 1,5 kilometer från Grå Gåsen och med gångavstånd till havet. Under sommaren har vi en enkel servering där du kan ta dig en bit att äta och dricka ett glas vin eller en kopp kaffe. Det är också här du hyr racket till padelbanana, lånar bouleklot osv. Anläggningen är full med sportaktiviteter, bland annat Padelbanor, en boulebana samt en beach-volleyplan. Under lågsäsong så har vi öppet efter behov. Under lågsäsong har vi öppet kategorin "Dubbelrum med terrass" då dessa är utrustade med eget kök för självhushåll. Är ni en större grupp som vill komma på lågsäsong så maila oss för en dialog.

Vad ingår i bokningen?

Frukostbuffé ingår i priset under juni - augusti och serveras i vår frukostmatsal eller på vår härliga uteservering. Parkering finns och är avgiftsfri för våra gäster.

Samtliga hotellrum har lakan, handduk och hårtork.  Det finns wifi på området - men det händer att det blir överbelastning mitt i sommaren och tillgången kan variera.
Sängarna står alltid uppbäddade åt er när ni kommer.

Boka rum!

Läs mer om våra rum 

STANDARDRUM

Våra standardrum är utrustade med två enkelsängar samt dusch och wc. Rummen är ej utrustade med telefon, minibar eller TV , men de är ljusa och fräscha. Samtliga rum har nya sängar från Hilding Anders - för sova gott ska man alltid göra. Alla rum har fått en lätt ytrenovering (ommålning och uppdatering av inredning), men badrumen har äldre standard.

Rum 21 i Trädgårdshuset

Rum 21 är ett tillgänglighetsanpassat dubbelrum som ligger på markplan i vårt vackra trädgårdshus. I rummet finns det en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar, samt en bäddfåtölj som bäddas upp mot extra avgift.

(Rumsstorlek 18m2)

Rum 14 i Villan

Det här rummet är egentligen en liten svit bestående av ett rum med dubbelsäng och ett rum med en enkelsäng. Rummet med enkelsäng är genomgångsrum mot badrummet. Här finns en liten balkong med en brandtrappa ner mot trädgården.  (Rumsstorlek 21m2)

 

RUM 33, 34 och 36 Stora Längan

Våra allra nyaste rum ligger på bottenvåningen i "Stora Längan" med egen ingång.  Rummen är ca 20 kvm stora och försedda med bäddsoffa eller extrabädd vid behov.

Boka rum!

Standard Small

Våra standardrum small är utrustade med två enkelsängar samt dusch/wc. Rummen är ej utrustade med telefon, minibar eller TV och standarden är enkel, men rummen är ljusa och fräscha. Samtliga rum har nya sängar från Hilding Anders. De har också fått en lätt ytrenovering (ommålning och uppdatering av inredning).

Rum 22

Rum 22 är ett ljust och trevligt rum som ligger på markplan i vårt vackra trädgårdshus. Rummet har två enkelsängar . (Rumsstorlek 11m2)

Rum 13 & 15

Rum 13 och Rum 15 ligger på övervåningen i Gåsen Outs huvudhus, med stora fönster antingen åt väster eller öster. Det är ljusa och trevliga rum, med dubbelsäng f. Passar perfekt till par. (Rumsstorlek 11-12m2)

Rum 43-48

Rum 41-48 ligger på övervåningen i vår Stora Länga. Rum 41-44 har dubbelsängar, och rum 45-48 har två enkelsängar . Vissa rum har fönster mot gavel, samtliga rum har takfönster med himlen som fond. (Rumsstorlek 10-14,5m2). Ett par av dessa rum tillåter vi att ni tar med era husdjur till. 

Dubbelrum med terass

Våra dubbelrum med terass är våra största rum och har en generös terass i söderläge samt parkering utanför dörren. De har också ett kök med äldre standard och viss utrustning

  • Egen uteplats

  • Sköna sängar från Anders Hildning

  • Generös frukost

  • Egen uteplats

  • Fri parkering

Dubbelrum med terass (51, 52 & 53)

Rum 51-53  är utrustade med en generös dubbelsäng samt en bäddsoffa som lämpar sig för två små barn eller ett stort. Rummen har även ett kök, badrum, garderob och uteplats i söderläge. För dig som behöver lite mer svängrum är dessa rum perfekta. Vi tillåter pälsdjur i rummen.
(Sstorlek 41m2)