Gåsen Out
rum & lägenheter på Södra Gotland

Gåsen Out  är beläget i ett naturskönt område på södra Gotland - Storsudret - 1,5 kilometer från Grå Gåsen och med gångavstånd till havet. Under sommaren har vi en trevlig servering där du kan ta dig en bit att äta och dricka ett glas vin eller en kopp kaffe. Det är också här du hyr racket till padelbanana, lånar bouleklot osv. Anläggningen är full med sportaktiviteter, bland annat Padelbanor, en boulebana samt en beach-volleyplan. Under lågsäsong så har vi öppet efter behov. Det går alltid att hyra en lägenhet med eget kök. 

Vad ingår i bokningen?

Frukostbuffé ingår i priset under juni - augusti och serveras i vår frukostmatsal eller på vår härliga uteservering. Parkering finns och är avgiftsfri för våra gäster.

Samtliga hotellrum har lakan, handduk och hårtork. Lägenheterna är utrustade med porslin och enklare matlagningsutrustning. Det finns wifi på området - men det händer att det blir överbelastning mitt i sommaren och tillgången kan variera.
Sängarna står alltid uppbäddade åt er när ni kommer.

Boka rum!

Läs mer om våra rum & lägenheter 

STANDARDRUM

Våra standardrum är utrustade med två enkelsängar samt dusch och wc. Rummen är ej utrustade med telefon, minibar eller TV , men de är ljusa och fräscha. Samtliga rum har nya sängar från Hilding Anders - för sova gott ska man alltid göra. Alla rum har fått en lätt ytrenovering (ommålning och uppdatering av inredning), men badrumen har äldre standard.

Rum 21 i Trädgårdshuset

Rum 21 är ett tillgänglighetsanpassat dubbelrum som ligger på markplan i vårt vackra trädgårdshus. I rummet finns det en dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar, samt en bäddfåtölj som bäddas upp mot extra avgift.

(Rumsstorlek 18m2)

Rum 14 i Villan

Det här rummet är egentligen en liten svit bestående av ett rum med dubbelsäng och ett rum med en enkelsäng. Rummet med enkelsäng är genomgångsrum mot badrummet. Här finns en liten balkong med en brandtrappa ner mot trädgården.  (Rumsstorlek 21m2)

Boka rum!

Standard Small

Våra standardrum small är utrustade med två enkelsängar samt dusch/wc. Rummen är ej utrustade med telefon, minibar eller TV och standarden är enkel, men rummen är ljusa och fräscha. Samtliga rum har nya sängar från Hilding Anders. De har också fått en lätt ytrenovering (ommålning och uppdatering av inredning).

Rum 22

Rum 22 är ett ljust och trevligt rum som ligger på markplan i vårt vackra trädgårdshus. Rummet har två enkelsängar . (Rumsstorlek 11m2)

Rum 13 & 15

Rum 13 och Rum 15 ligger på övervåningen i Gåsen Outs huvudhus, med stora fönster antingen åt väster eller öster. Det är ljusa och trevliga rum, med dubbelsäng f. Passar perfekt till par. (Rumsstorlek 11-12m2)

Rum 34

Rum 34 ligger på markplan i vår Stora Länga. Rummet har en dubbelsäng som kan delas upp i två enkelsängar och ett badrum. (Rumsstorlek 13 m2)

Rum 43-48

Rum 41-48 ligger på övervåningen i vår Stora Länga. Rum 41-44 har dubbelsängar, och rum 45-48 har två enkelsängar . Vissa rum har fönster mot gavel, samtliga rum har takfönster med himlen som fond. (Rumsstorlek 10-14,5m2). Ett par av dessa rum tillåter vi att ni tar med era husdjur till. 

Lägenheter

Vi har tre enrumslägenheter, en studio samt ett par större lägenheter. Samtliga lägenheter är utrustade med nya sängar och bäddsoffor för säsongen 2021 och har fått en viss ytrenovering.

Till alla lägenheter

  • Bilparkering

  • Alla lägenheter har dusch & WC

  • Alla lägenheter är utrustade med kök eller pentry, med enklare utrustning för självhushåll

  • Städning sker vid avresa. Slut-/avresestäd måste bokas för alla vistelser

  • Frukost kan köpas till per dag eller för hela vistelsen

  • Sängarna är nya för säsong 2021 och kommer från Hildning Anders

  • Hela området är rökfritt

Lägenhet 33

Lägenhet 33 är en rymlig lägenhet med ett sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Det finns även möjlighet att boka till ett extra dubbelrum i mån av tillgänglighet. Lägenheten ligger på bottenvåningen i Stora Ladan.
(Lägenhetsstorlek 45m2)

Lägenhet 35

Lägenhet 35 är vår största lägenhet, med två dubbelrum, ett vardagsrummed litet enkelt pentry och ett stort kaklat badrum. Lägenheten passar perfekt för familjer eller sällskap på fyra personer. Det går endast att tillaga annat än frukost i denna lägenhet.
(Lägenhetsstorlek 47m2)

Lägenhet 51, 52 & 53

Lägenhet 51, 52 och 53 är våra enrumslägenheter, de är utrustade med en dubbelsäng som kan delas till två enkelsängar samt en bäddsoffa som lämpar sig för två små barn eller ett stort. Lägenheterna har även ett kök, badrum, garderob och uteplats i söderläge.
(Lägenhetsstorlek 41m2)