Om oss

Gåsen Out (f.d Björklunda) är ett mysigt boende med rum och lägenheter beläget i Burgsvik på södra Gotland. Vi tipsar gärna om aktiviteter och ställen som är värda ett besök i området, allt för att du ska få den bästa upplevelsen här på Storsudret. När du är klar med att vandra, cykla, simma och utforska södra Gotland, är det här du tar igen dig...eller om du har mer kvar att ge; testa våra padelbanor - boka enkelt på Matchi!

Läs mer om oss nedan!

Vilka är vi?

Vi som driver Gåsen Out är Cecilia & Björn Westerholm. Hösten 2019 bestämde vi oss för att vi ville lämna Stockholm och våra fasta kontorsjobb till förmån för Gotland, Sudret och Gåsen. Nu är vi här – det känns underbart! Men vi vore inget utan våra medarbetare och samarbetspartners. På sommaren arbetar upp emot 50 personer med att ge dig en unik upplevelse. På vintrarna är vi som mest en handfull och ibland bara vi och Lisa – som ofta är den du möter i telefon eller vid frukost och incheck.

Storsudret

Sudret, den lilla landtungan som efter en liten avsmalnande midja breder ut sig rakt söderut och rundar av ön är vårt paradis. Den här delen av Gotland är storslagen på många sätt. Kusten är kantad av fina sandstränder. Inlandets klintar lockar till vandringar och naturupplevelser utöver det vanliga och på få andra håll är öns natur så utmärkande som just här. Ljuset är magnifikt och solnedgångarna blir nog inte bättre än så här. Ett rikt konst- och kulturliv sjuder i den här glesbefolkade delen av ön och det finns gott om särpräglade krogar där mat, människor och musik står i centrum. Vi tipsar dig gärna om andra ställen än Grå Gåsen. Ett bra sätt att utforska området är genom att cykla, vandra – eller varför inte rida eller kite-surfa?