Gåsen Out
Perfekt för Gruppresor till Gotland

Välkommen till Gåsen Out, er plats för unika och prisvärda gruppresor året runt. Under våren och hösten, när hotellgästerna är färre, erbjuder vi en lugn och avkopplande atmosfär omgiven av naturskön skönhet. På Gåsen Out får ni inte bara ett bekvämt boende, utan också tillgång till en rad aktiviteter på vårt område.

AKTIVA UPPLEVELSER

Våra gröna ytor är som gjorda för träningsresor och gruppass. Med högkvalitativa padelbanor, en boulebana och beachvolleybollbana, tillsammans med det gamla järnvägsspåret som erbjuder möjligheter till vandring, löpning och cykling, finns det gott om valmöjligheter för fysisk aktivitet.

MÅNGSIDIGA BOENDEALTERNATIV

Välj mellan olika boendealternativ, från dubbelrum till lägenheter och faciliteter med delade dusch- och toalettutrymmen. Vår anläggning kan rymma upp till 60 personer. Vi har 15 dubbelrum, fyra lägenheter och 12 rum med dusch och wc i korridor. Vi renoverar kontinuerligt fler rum och lägenheter för att skapa ännu mer utrymme

KULINARISKA HÖJDPUNKTER I PENSIONATET

I pensionatsbyggnaden kan ni njuta av förbokade måltider efter era önskemål samt givetvis hembakad fika. Vi strävar alltid efter att använda lokala produkter så mycket vi kan och lagar mat efter säsong.

MÖTESLOKALER OCH KONFERENSMÖJLIGHETER

Vi erbjuder generösa utrymmen för olika typer av gruppmöten och sammankomster. Vår stora sal har kapacitet för över 100 personer, medan den mindre lokalen rymmer cirka 60 personer. Kontakta oss för skräddarsydda möteslokaler under er vistelse.

INOMHUSAKTIVITETER OCH AVKOPPLING

Vår stora lokal är lämplig för inomhusaktiviteter som körer, yoga, träning och kalas. Om ni bara vill koppla av och umgås finns gott om plats för spel och social samvaro. Inte sällan så blir det dans också.

UPPTÄCK SÖDRA GOTLAND

Södra Gotland, eller Storsudret som vi säger, med sina pittoreska småvägar och lummighet är en kontrast mot den norra, kargare delen. Ta kustvägen mellan Kettelviken och Hoburgen en sträcka med riktig wow-känsla som bäst upplevs från cykelsadeln. Väl framme vid Hoburgen, Gotlands sydspets, har du en storslagen utsikt över Storsudret och Östersjön.  På södra Gotland finns flera museigårdar där du kan känna historiens vingslag, Petes, kattlunds och Bottarve för att nämna några. Det finns också gott om lokala producenter av öl, vin och annan god dryck samt av grödor av alla de slag. Vi har också krukmakerier, loppisar och annat spännande.

VI GÖR GOTLAND TILL ETT SUSTAINABLE PLEJS

På Gotland är vi ett gäng passionerade och kreativa människor som brinner för god mat och dryck. Vi vill att Gotland ska vara en levande och hållbar plats året om – nu och i framtiden. På våra Sustainable Plejs, över hela ön, vill vi alltså inte bara göra bra mat och dryck utan vi vill även göra bra för Gotland. Bland annat jobbar vi lokalt och ofta ekologiskt, vi tycker att grönt är skönt och vi strävar hela tiden tillsammans för att göra Gotland till ett mer hållbart Plejs.

AVSLUTA ER VISTELSE MED STIL

Avsluta er gruppresa med en minnesvärd festkväll i Gåsens Lada på vårt systerhotell, Grå Gåsen, som ligger bara ett stenkast bort. Här kan ni bli stjärnor för en kväll i bästa ”Så Mycket Bättre-anda”.

Kontakta oss
Cykelturer Gotland - Gåsen out

Cykelturer

Vill du och dina vänner eller familj njuta av längre cykelturer i ett stillsamt och soligt Gotland? Vi ligger perfekt till med en underbar natur och sköna vägar för er som vill hålla pulsen uppe samtidigt som ni utforskar omgivningen med dess vackra natur. Valet är ert, åk en kortare cykeltur till den lokala orten Burgsvik eller ta en längre cykeltur och se vart vägen leder er.

Gotlands natur - Gåsen out

Vandra i naturen - Utforska Gotland

Vandra runt i Gotlands vackra natur och utforska det tillsammans med vännerna en heldag. Ett flertal sevärdheter går att finna i närområdet som exempelvis Hoburgsgubben, raukarna vid Vändburgs hamn, Näsrevet, Grötlingboholme naturreservat och såklart mycket mer. Ta med er kameran och ta gott om bilder men respektera gärna allemansrätten.

Visby Gotland - Gåsen Out

Utforska naturen längs kustvägen

Vacker kustväg kallas landsvägen som slingrar sig fram längs med vattenbrynet på väg mot öns sydligaste udde. Sträckan kantas av naturreservaten Husrygg och Vaktbackar med höga, mjukt formade vallar. Detta är en perfekt plats för picknick och fågelskådning. Här passerar tusentals flyttfåglar vår och höst, och året runt kan du se havs- och kungsörnar sväva över markerna, på jakt efter kaniner och rävar.

Hoburgen är mest känd för sin väderstation och det är nog få som vet att klippan med flest soltimmar i hela landet är omgiven av hedar och hav. Klara dagar kan Ölands nordspets siktas i väster medan det vidsträckta åkerlandskapet, med glest spridda oxlar i öster, för tankarna till Afrikas varma savanner. Hoburgen består egentligen av fem klintar, alla av revkalksten. Här finns mytomspunna grottor och de 20–30 meter höga platåerna bjuder på magnifik utsikt över Östersjön, alvarmarkerna och de kringliggande fälten.

Kontakta oss för att boka gruppresa för ditt sällskap

Kontakta oss för att skapa er skräddarsydda gruppresupplevelse på Gotland.
Gåsen Out – där gemenskap och äventyr möts!

Kontakta oss