GUSTAF & VIKTOR NORÉN

16 Juli, 2022

Lördag den 16 juli återvänder Gustaf & Viktor Norén till Grå Gåsen 

– Att komma hem är att minnas. Det är minnen som blåser liv i platser, inte tiden som passerar. Och ju starkare minne desto mer hemma är du. Vi spenderade bara fem dagar på Grå Gåsen förra sommaren men i hjärtat en evighet. En eld som började brinna & som aldrig kommer slockna. Därför är det helt sant när jag säger det: Vi kommer hem till Grå Gåsen i sommar. Vi häller bensin på elden och skapar nya minnen. Tillsammans. Och jag hoppas & tror att ni efter det också alltid kommer komma hem till Grå Gåsen, berättar & Viktor Norén 

Fördelat mellan dem båda står decennier av musikalisk erfarenhet, något TV-tittarna på nära håll har fått ta del av under den senaste säsongen av Så mycket bättre, där Gustaf och Viktor Norén hyllades för deras tolkningar. Det råder inget tvivel om att brödernas musikaliska bredd, tillsammans med sina djupa, kärleksfulla och reflekterande personligheter har vunnit svenska folkets hjärtan. Under vintern genomförde de en slutsåld julturné med konserter i bland annat Stockholm, Malmö och Leksand. 

Sedan 2019 har Gustaf & Viktor turnérat och släppt musik tillsammans. I ryggen har dom två framgångsrika turnéer och albumen ”Hymns To The Rising Sun” (2020) och “Samlade sånger” (2021) som bland annat innehåller brödernas hyllade tolkningar från Så Mycket Bättre.

För biljettbokning – tryck här. Bordsbokning i restaurangen släpps den 1 maj. Du måste ha biljett för att boka bord.

0
Feed